понеділок, 6 листопада 2017 р.

Екскурсія до Миколаєва

    Всі учні з нетерпінням чекають канікул.  Для учнів Кашперо-Миколаївської ЗОШ цьогорічні осінні канікули стали незабутніми, бо  подарунком  для них від народного депутата України Андрія Олексійовича Вадатурського була чудова екскурсія до Миколаєва - міста корабелів.
     Завдяки  чітко продуманій та змістовно насиченій програмі 25 учнів 4-6 класів 2 листопада відвідали музей Старофлотські казарми та зоопарк. Історія рідної Миколаївщини, розповіді про героїчні сторінки козацтва відразу захопили допитливих відвідувачів музею. А підсумкова вікторина взагалі не залишила байдужим жодної дитини.
      Злагоджена робота  всіх організаторів екскурсії дала змогу кожній дитині доторкнутись до святинь рідної землі, почути багато цікавого й нового. Цікавий маршрут, уважність та добре відношення - вражень залишилось багато.

        Батьки, учні та вчителі школи висловлюють щиру подяку Андрію Олексійовичу Вадатурському за організацію цієї екскурсії. Хочемо побажати Андрію Олексійовичу та його команді злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін Вам за Вашу натхненну й самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Ця екскурсія — свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні та розуміння непересічної важливості шкільного виховання. Створити для дітей свято, побачити в їх оченятах вогник добра і віри в майбутнє — дорого коштує.
      А очі дитячі горіли!!!!!!!






Немає коментарів:

Дописати коментар