понеділок, 2 березня 2020 р.

ТАНЦЮВАЛЬНИЙ ФЕСТИВАЛЬ

   Протягом  ЛЮТОГО  місяця  в нашій школі проходив місячник національно-патріотичного виховання, кульмінацією якого став танцювальний фестиваль  «Два покоління - дві війни»,  який відбувся  28 лютого.
           Патріотичні  пісні та танці – як люди, у  кожної своя  доля, своя  біографія. Вони  живуть довго  і не старіють,  тим і дорогі  нам  ці  пісні, такі  різні і несхожі,  близькі  і далекі, що ніби чарівним  смичком  доторкаються  до заповітних, невидимих струн пам’яті, стають камертоном  нашого  настрою, наших  дум і почуттів.

           Нема  в країні сьогодні  важливішої проблеми,  ніж   збереження миру і  спокою в державі. Пісня, поезія  мають стати  одним із факторів  консолідації  українського  суспільства, громадської  єдності і  згоди. Тема миру і спокою – це і пам’ять про минулі війни, це і мирне сьогодення. Протягом  багатьох років зі сцени  звучали пісні, де  прославлявся  подвиг   батьків.  Сьогодні ми славимо наших синів  та доньок, які знову стали на  захист  суверенітету  рідної  України. Тим і страшна війна, що забирає  у нас  найдорожче – це  людське  життя.
   Саме тому ми обрали композицію "Я МАЛЮЮ", щоб ще раз привернути увагу до нашої спільної мети - мати незалежну і МИРНУ Україну.



Немає коментарів:

Дописати коментар